CHALLENGE

Unite2BeFree

In 90 dagen 10.000 mensen
een Passief Inkomen

Meer informatie over de Challenge? 
Schrijf je in voor een van de
Gratis Zoom Calls

"


​De 90-day challenge is een unieke kans voor een grote groep mensen om het roer om te gooien! Een kans waarin samenwerking voorop staat, waarin we samen zorgen voor financiële ruimte bij een ieder. En daarmee creëren we een mooiere maatschappij doordat iedereen de kans krijgt zijn missie te gaan leven. Hoe gaaf is dat


Anouk - Levensgenieter/

coach/

ondernemer

Stock Photo - Stock Photo - Stock Photos

"


Dankjewel en het was zoooo exciting

deze dag❤️. Was nog helemaal aan het stuiteren van gisteren en na alle inschrijvingen...ga ik morgen lekker verder met bellen, uitnodigen en enthousiasmeren😊 Ik word hier zo blij van en dat ik dit cadeau nu kan gaan geven aan mensen...zie ik als een groot geschenk🚀.


Matthijs Schoonhoven - Ondernemer

Stock Photo - Stock Photo - Stock Photos

"


Ik ben een van de gelukkigen die nog een goed inkomen heeft in deze crisistijd maar hoeveel mensen hebben helemaal niets meer. Des te mooier vind ik dit initiatief om juist die mensen te helpen om er weer bovenop te komen. En dat met een passief inkomen voor iedereen!


Margot Corporaal -

Project Manager

Stock Photo - Stock Photo - Stock Photos

"


Wat een mooi initiatief deze challenge! Als je geen zorgen hebt over financiën is er meer ruimte om te doen wat je leuk vind. Werken aan een mooie samenleving waarin we leven vanuit liefde voor onszelf en een ander. Samen staan we sterk!


Linda Tielemans - Ondernemer

Stock Photo - Stock Photo - Stock Photos

"


​Power to the people!
Waanzinnig om te zien hoe minimaal 10.000 mensen onafhankelijk kunnen worden in korte tijd. Onafhankelijk van de ketens van de moderne werkmaatschappij. Prachtig dat er meer en meer mensen besef van vrijheid krijgen. Ik krijg hier nog meer energie van!
De toekomst begint nu.


Maikel Kappen - Vrijheidsstrijder

Stock Photo - Stock Photo - Stock Photos

>
fr_BEFrançais de Belgique
nl_NLNederlands en_GBEnglish (UK) fr_BEFrançais de Belgique